Imaš ideju, ali ne znaš kako da je realizuješ? Naša lokalna grupa ti nudi priliku da na besplatnom dvodnevnom kursu Startup BEE naučiš osnove startup-a, preduzetništva i marketinga!

 Kurs će se održati od 1. do 3. decembra u prostorijama Mtel Digitalne fabrike, a pravo učešća imaju svi studenti sa Univerziteta Crne Gore. Prvog dana događaja predviđeno je svečano otvaranje, dok su naredna dva dana rezervisana za predavanja i radionice.

U subotu, 2. decembar, predavanje „Preduzetništvo u XXI vijeku“ održati će Radivoje Drobnjak.

Radivoje je konsultant i trener iz oblasti preduzetništva, menadžmenta i marketinga. Trenutno je angažovan kao menadžer razvoja biznisa u MONT-IMPREX marketing agenciji, a obavlja i ulogu izvršnog direktora u NVO Centar za razvoj preduzetničkog društva. Autor je značajnog broja naučnih i stručnih radova.

U nedjelju, 3. decembra, učesnici će imati priliku da prisustvuju predavanjima i radionica na temu „Lean Business Canvas Model“ koja će održati Dražen Žujović i Marko Lekić.

Dražen Žujović je pionir startup preduzetništva u Crnoj Gori i jedan od osnivača prvog crnogorskog startupa – Tour Via Me. Trenutno se najviše bavi konsaltingom u oblasti startup preduzetništva i aktivno pomaže razvoju startup zajednice. Držao je predavanja i vodio radionice na temu startup preduzetništva i mentorisao je na stotine sadašnjih i budućih startupera, kako u Crnoj Gori, tako i van nje. Autor je priručnika “Kako pokrenuti startap iz Crne Gore”.  Marko Lekić je suosnivač startup-a Talkini, kao i nekoliko startup projekata koji su započeti u okviru interaktivnog dizajn studija Fleka.

Cilj ovog projekta je da okupi studente koji posjeduju preduzetnički duh, upotpuni njihova trenutna znanja sa onima iz svijeta biznisa i podstakne ih da razmišljaju o realizaciji svojih ideja. Za sve mlade ljude ovo je savršena prilika da se motivišu i dođu do originalnih rješenja, a onda i da nauče kako da ih prezentuju, promovišu i ostvare.

Prijave za Startup BEE su otvorene do 23. novembra.