Od 1989. Međunarodna studentska organizacija BEST pruza komunikaciju, saradnju i mogućnosti za razmjenu studenata po citavoj Evropi . 96 lokalnih BEST grupa u 33 zemlje razvijaju dobro strukturiranu , moćnu , mladu i inovativnu studentsku mrežu . Lokalna BEST grupa Podgorica je osnovana 2011. godine, a trenutno je jedina u Crnoj Gori . Za 5 godina postojanja uspjeli smo da organizujemo brojne projekte. EBEC inženjersko takmičenje, Ljetnji kurs ,,Bridge Obstacles, Build Your Future”, “Droids are taking over the world”, “Kulturna razmjena (Barselona-Podgorica-Lund) su samo jedan dio tih veoma uspješnih projekata.


U projektima koje organizujemo učestvovalo je preko hiljadu studenata, kako iz Crne Gore tako i iz Evrope. Trenutno u BEST Podgorici imamo oko 30 aktivnih članova . Sa svojim zalaganjem, entuzijazmom studenti krce put ka unapredjivanju znanja i vjestina. U dostizanju cilja u mnogome im pomazu putovanja, koja su kako edukativnog, tako i zabavnog karaktera. Kao član BEST Podgorice imate priliku da prisustvujete na brojnim međunarodnim događajima organizacije , kao i na radionicama, treninzima iz oblasti liderstva, poslovnih veština, marketinga, informatike….

Rad LG BEST Podgorica je podijeljen u 3 sektora:

  • FR – Found Raising – odnosi sa kompanijama,
  • PR – Public Relations – odnosi sa javnošću,
  • HR – Human Recourses – ljudski potencijali. Ovakva podjela se primjenjuje u svim tekućim projektima, a time se osigurava kvalitet stečenih znanja (“soft skills”) i fleksibilnost njihove primjene.
FR - Found Raising
75%
PR - Public Relations
95%
HR - Human Recourses
90%

Tokom godina , više od 100 članova su već bili dio lokalne grupe BEST Podgorica . Možemo biti sigurni da je za sve njih, vrijeme provedeno u ovoj organizaciji, vrijeme kada su mnogo naučili , dobili znacajno iskustvo , imali puno zabave, pronasli prijatelje i imali nezaboravne uspomene .

U to ime, uzmi svoju šansu sada ! možeš otići !